Értesítés a szavazatszámláló bizottságok számára

2020.07.01.
 

A Köztársasági Választási Bizottság a 2020. március 5-én tartott ülésén meghozta a Döntést a 2020. június 21-re kiírt választások kapcsán a Nemzetgyűlési népképviselők választásának lebonyolításához szükséges térítményekről, anyagi és egyéb költségekről.

Ezen döntés 9. szakaszának értelmében megállapításra került, hogy a szavazatszámláló bizottságok állandó összetételében az elnöknek, elnökhelyettesnek, a tagoknak és a taghelyetteseknek, valamint a kibővített tagságban a tagoknak és taghelyetteseknek, akiket a kihirdetett nemzetgyűlési választási listák hordozói neveztek a bizottságokba, a szavazatszedő bizottságban ellátott munkájukért a következő térítmény-összegek járnak:

                - az elnöknek és az elnök-helyettesnek 2.500,00 dinár fejenként,

               - a tagoknak és a taghelyetteseknek 1.500,00 dinár fejenként.

A Tartományi Választási Bizottság 2020. május 28-án meghozta a Döntést a 2020. június 21-re kiírt választások kapcsán a Tartományi Képviselőház tagjai megválasztásának lebonyolításához szükséges térítményekről, anyagi és egyéb költségekről és a 2. számú szakaszban megállapította, hogy a szavazatszámláló bizottságok állandó összetételében az elnöknek, elnökhelyettesnek, a tagoknak és a taghelyetteseknek, valamint a kibővített tagságban a tagoknak és taghelyetteseknek, akiket a kihirdetett tartományi képviselőházi választási listák hordozói neveztek a bizottságokba, a szavazatszedő bizottságban ellátott munkájukért bizottságonként 32.600,00 dinár térítmény jár, míg a személyre szóló térítmény összegét a Köztársasági Választási Bizottság munkacsoportjának koordinátora állapítja meg.

AZOK A SZEMÉLYEK, AKIK KINEVEZÉSSEL RENDELKEZNEK A SZAVAZATSZÁMLÁLÓ BIZOTTSÁGOK TAGJAKÉNT ÉS AKIK ALÁÍRTÁK A JELENLÉTI NYILVÁNTARTÓ LAPOT a választások napján, 2020. június 21-én, BE KELL HOGY NYÚJTSÁK A MAGYARKANIZSAI KÖZSÉGI KÖZIGAZGATÁSI HIVATALHOZ, A 37-ES IRODÁBA (Magyarkanizsa, Fő tér 1.) A SAJÁT BANKKÁRTYÁJUK FÉNYMÁSOLATÁT (MINDKÉT OLDAL) A VÁLASZTÁSI HELY SZÁMÁNAK MEGJELÖLÉSÉVEL.

AMENNYIBEN A SZEMÉLY NEM RENDELKEZIK FOLYÓSZÁMLÁVAL, A SAJÁT NEVÉRE NYITNIA KELL EGYET ÉS A BANKKÁRTYA FÉNYMÁSOLATÁT ELJUTTATNI A MAGYARKANIZSAI KÖZSÉGI KÖZIGAZGATÁSI HIVATALBA A FENTIEK SZERINT.

A Köztársasági Választási Bizottság Magyarkanizsa községbeli munkatestületének koordinátora

Marija Milovanović

a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal vezetője



Értesítés