Szabályszegések a rendkívüli állapot idején

2020.04.23.
 

A 2020. március 16. óta eltelt időszakban a Belügyminisztérium magyarkanizsai dolgozói 36 esetben kezdeményeztek kihágási eljárást azon személyek ellen, akik megszegték A személyek kijárásának korlátozásáról és tilalmáról szóló utasítást a Szerb Köztársaság területén, mely 2020. április 8-ig volt érvényben és a Rendkívüli állapot intézkedéseiről szóló rendeletet, mely április 9-én lépett hatályba és amely a köztereken való közlekedés és tartózkodás tilalmára vonatkozik.
24 kihágási eljárást indítványozó kérelem került benyújtásra Magyarkanizsa község területén lakóhellyel rendelkező személyek ellen, akik megszegték A személyek kijárásának korlátozásáról és tilalmáról szóló utasítást a Szerb Köztársaság területén, valamint 4 kihágási eljárást indítványozó kérelem azon személyek ellen, akik megszegték a Rendkívüli állapot intézkedéseiről szóló rendeletet.
Magyarkanizsa község és a magyarkanizsai Rendőrállomás továbbra is kérik a polgárokat, hogy tartsák tiszteletben a Szerb Köztársaság Kormányának döntéseit és saját maguk, ill. mások miatt maradjanak otthon, viselkedjenek fegyelmezetten, tartsák be az előírásokat és a szociális távolságtartás szabályát.