Országos gazdaság-támogató intézkedések

2020.04.22.
 

A Szerb Köztársaság kormánya elfogadta a COVID-19 betegség által okozott gazdasági következmények enyhítése érdekében a magánszektorbeli gazdasági alanyok fiskális kedvezményeiről és közvetlen támogatásokról, valamint az állampolgároknak nyújtott pénzügyi támogatásról szóló rendeletet (a továbbiakban: Rendelet), amelyet az SZK Hivatalos Közlönyének 54/20. számában tettek közzé és kihirdetésének napján, 2020. április 10-án lépett hatályba.
A Pénzügyminisztérium és a Szerb Kereskedelmi Kamara Iránymutatást készített a magánszektorbeli gazdasági alanyokat érintő fiskális kedvezményekről és az őket érintő közvetlen támogatásokról szóló Rendelet végrehajtásához, azzal a céllal, hogy megkönnyítse ezen aktus legfontosabb rendelkezéseinek megértését.

Bővebben:



Iránymutatás a COVID-19 betegség által okozott gazdasági következmények enyhítése érdekében a magánszektorbeli gazdasági alanyok fiskális kedvezményeiről és közvetlen támogatásokról, valamint az állampolgároknak nyújtott pénzügyi támogatásról szóló rendele