Csomagok a kisnyugdíjasoknak és a szociálisan rászorulóknak

2020.04.09.
  

A Magyarkanizsai Községi Tanács a 140. ülésén meghozta a döntést, mely szerint a magyarkanizsai községi költségvetés eszközeiből kiválasztásra kerül az összeg, mely a Magyarkanizsa község területén élő azon nyugdíjasok élelmiszer- és higiéniai csomagjának beszerzésére fordítandó, akik havi bevétele kevesebb, mint 30.000 dinár.
Magyarkanizsa község rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskara munkacsoportot alakított azzal a céllal, hogy a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap nyugdíjas-nyilvántartási listája alapján megszervezze a csomagok kiosztását.
A nyugdíjasok a csomagok kézbesítésének időpontjáról időben értesülhetnek majd a helyi sajtóból.

A Magyarkanizsai Községi Tanács a 140. ülésén meghozta a döntést, mely szerint a magyarkanizsai községi költségvetés eszközeiből kiválasztásra kerül az összeg, mely a Magyarkanizsa község területén élő szociálisan rászoruló személyek és a roma lakosság élelmiszer- és higiéniai csomagjának beszerzésére fordítandó.
Magyarkanizsa község rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskara munkacsoportot alakított azzal a céllal, hogy a Szociális Központ nyilvántartása alapján megszervezze a csomagok kiosztását a szociálisan rászoruló személyek és a roma lakosság tagjai számára Magyarkanizsa község területén.
Az érintettek a csomagok kézbesítésének időpontjáról időben értesülhetnek majd a helyi sajtóból.