A Tárcaközi bizottság munkája a rendkívüli állapot idején

2020.04.07.
 

A Szerb Köztársaság területére kihirdetett rendkívüli állapot miatt felfüggesztették az iskoláskor előtti, az általános és középiskolai intézmények munkáját, de a szerbiai Oktatási, Tudományos és Technológiai Fejlesztési Minisztérium ajánlást adott ki a gyermekeknek, tanulóknak és felnőtteknek nyújtandó oktatási, egészségügyi és szociális póttámogatás iránti igényt mérlegelő tárcaközi bizottság (Tárcaközi bizottság) munkájának szervezésével kapcsolatban.
Az ajánlással összhangban, mivel a Magyarkanizsai Községi Tárcaközi Bizottság közvetlenül nem folytathat munkát az ügyfelekkel, így az igénylést benyújtókkal online történik a beadvánnyal kapcsolatos eljárás lefolytatása.
A gyermekeknek, tanulóknak és felnőtteknek nyújtandó oktatási, egészségügyi és szociális póttámogatás iránti igényt mérlegelő tárcaközi bizottsághoz benyújtandó kérvény formanyomtatványa a mellékletben található.
A kitöltött kérvényt a kovacst@kanjiza.rs villámposta címre kell eljuttatni, illetve a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal, 24420 Magyarkanizsa, Fő tér 1. sz. postacímre, „A tárcaközi bizottság koordinátora részére” megjelöléssel.
A benyújtott kérvényeket érkezési sorrendben dolgozzák föl.
A tárcaközi bizottsághoz benyújtott kérvényekkel kapcsolatban bővebb tájékoztatás Kovács Tibortól kapható.
Az ügyfelek minden szükséges tájékoztatást a 064/ 80 62 055 telefonszámon, illetve a kovacst@kanjiza.rs  villámpostacímen kaphatnak.



Formanyomtatvány az eljárás indítványozásához