Fókuszban a turizmus

2019.09.18.
 

A magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központban szeptember 16-án és 17-én olyan műhelymunkát tartottak, ahol a turizmusfejlesztés állt a középpontban. A Positive Adamsky Reklámügynökség budapesti előadói tartottak előadást az érdeklődőknek, a turizmusban tevékenykedőknek a két nap során. Fejsztámer Róbert magyarkanizsai polgármester is jelen volt a keddi napon, ahol elmondta, hogy a községnek az egyik fő húzóága az idegenforgalom, illetve az idegenforgalmi fejlesztések:

– Egy olyan programcsomagot állítottunk össze önkormányzati szinten, ami azt teszi lehetővé, hogy az idegenforgalommal foglalkozó szubjektumok, magánszemélyek és jogi személyek kapjanak egy idegenforgalmi marketingcsomagba becsomagolt háttértámogatást. Magyarkanizsa község önkormányzata mögé áll egy idegenforgalmimarketing-kezdeményezésnek, amin keresztül össze tudjuk fogni az idegenforgalmi szolgáltatókat, és egy olyan szakmai és láthatósági hátteret biztosítunk ezáltal, amin keresztül ők kijuthatnak akár a szerbiai, akár a nemzetközi piacra is – mondta el a polgármester.

Nagy Márton, a Positive Adamsky Reklámügynökség szakembere elmondta, hogy több mint húsz éve foglalkoznak marketingtevékenységgel, és azt tapasztalják, hogy az utóbbi 5-6 évben nagyon felerősödött a verseny a települések között. A projekt a Helloka nevet viseli, amely a turisztikát helyezi előtérbe, és azon dolgoznak, hogy minél eredményesebben előre tudják mozdítani az idegenforgalmat Magyarkanizsa községben is.

Bővebben:


Fókuszban a turizmus

Műhelymunka Magyarkanizsa turisztikai marketingjéről

Folyamatosan bővül Magyarkanizsa turisztikai kínálata




Fotó: Puskás Károly építészmérnök