Strandszépe 2019.

2019.07.12.
 

Szombaton, július 13-án ismét Strandszépe Magyarkanizsán – kettős jubileum fényében.

Vajdaság egyetlen magyar nyelvű napilapja, a Magyar Szó 75 éves, a Strandszépe pedig 50 évvel ezelőtt került először megrendezésre.

A hagyományos rendezvény idén újdonságokat és számtalan meglepetést tartalmaz. A benevezett hölgyek estélyiben és fürdőruhában vonulnak fel, ugyanakkor idén magyar népviseletben is megmutatják magukat a közönségnek.

A versenyen megválasztásra kerül a zsűri szépségkirálynője és udvarhölgyei, az olvasók által választott győztes triumvirátus, valamint a legszebb mosolyú és a legfotogenikusabb szépség is. És ha ez még nem lenne elég, két kiválasztott hölgy megmérettetheti majd magát a Magyarok Világszépe augusztus 9-én, a budapesti Klauzál téren megrendezésre kerülő fináléjában is!

A szépségválasztást stand up komédiások fellépése teszi vidámmá a Szomszédnéni Produkciós Iroda komikusainak, Bálint Ferencnek és Tóth Szabolcsnak köszönhetően, de lesz könnyűzene és nyereményjáték is. Mindezt pedig az önkormányzati támogatása révén idén is belépőjegy nélkül követheti figyelemmel mindenki!

A kiváló szórakozás mellett a rendezvényen nyerni is lehet, mégpedig egy 18 sebességű Capriolo kerékpárt. Ahhoz, hogy e szép ajándéknak a tulajdonosa legyen csupán annyi kell tennie, hogy a helyszínen megvásárolja a Magyar Szót. Az a néző, aki több újságot vesz, nagyobb eséllyel indul a játékban.

A gálaműsor július 13-án este 8 órakor kezdődik a magyarkanizsai strandon.



A Strandszépe 2019. plakátja