Áramszünetek március 26-án, 27-én és 28-án

2019.03.25.
 

A szabadkai áramelosztó magyarkanizsai kirendeltségének értesítése szerint március 26-án, kedden szünetel az áramszolgáltatás Magyarkanizsa különböző utcáiban. Rossz idő esetén a munkálatokat elhalasztják.

9.00 és 10.30 óra között: Plitvicei utca egy része (a József Attila utcától a Köztársaság utcáig), a Köztársaság utcában a Crna Gora-itól a Szlovén utcáig, a Kisköz utca és a Hercegovina utcában (időszakosan)

11.00 és 12.30 óra között: a Fehér Ferenc utca páratlan oldalán (a Dušan Popović utcától a Djordje Krstić utcáig időszakosan)

13.00 és 14.30 óra között: a Zentai utcában (a Koszovóitól a Liliom utcáig), a Koszovói, a Branko Radičević, a Nyírfa és a Kis utcákban utcákban (időszakosan)

 

Március 27-én, szerdán szünetel az áramszolgáltatás Magyarkanizsa és Oromhegyes különböző utcáiban. Rossz idő esetén a munkálatokat elhalasztják.

9.00 és 10.30 óra között Magyarkanizsán: a Sava Tekelija utca egy részén (az Ozoray Árpád utcától a Durmitor utcáig), a Mostar utcában (a Sava Tekelijától az Október utcáig), valamint a Miloš Dimitrijević utcában (időszakosan)

11.00 és 12.30 óra között Oromhegyesen: a Tito marsall utcában (a Proleter utcától a Petőfi Sándor utcáig), valamint a Šlerlić és a Trebinje utcákban (időszakosan)

 

Március 27-én és 28-án, tervezett munkálatok miatt szünetel az áramszolgáltatás Horgos különböző utcáiban. Rossz idő esetén a munkálatokat elhalasztják.

9.00 és 14.00 óra között Horgoson: a Néphadsereg utca páros oldalán (a Nepomuki Szent János utcától az utca végéig), a Néphadsereg utca páratlan oldalán (a Köztársaság utcától az utca végéig), valamint a Kálvária, a Kaszakacs, a Köztársaság, a Njegoš, a Szent Száva, a Felszabadulás, a Svetozar Marković, a Dositelj Obradović, a Vladimir Nazor, a Vuk Karadžić és a Danilo Bojović utcákban