Brought to you by ERASMUS+

2018.10.24.
  

Te mit tennél fürdőink jövőjéért? Ötletelj velünk itthon, utazz velünk jó tapasztalatokért fürdővárosokba. Angolul jól beszélő, kommunikatív, tettrekész fiatal egyetemistákat keresünk 20-25 év között.

Jelentkezés: Írd le angol nyelven motivációs levél formájában (max. 1 A4-es oldal), vagy mondd el egy - szintén angol nyelvű, maximum 2 perces - videóban, hogy miért pont te képviseld Magyarkanizsát. A jelentkezéseket várjuk a dragana@icr.rs e-mail címre.

Jelentkezési határidő: 2018. október 28., 20.00 óra

Magyarkanizsa község első alkalommal partner egy Erazmus+ pályazatban

Fő partner: Hévíz Város Önkormanyzat

Projekt partnerek: Hargita megye (Románia), Lendava Önkormanyzat (Szlovénia), Iseo Önkormanyzat (Olaszország), Magyarkanizsa Önkormanyzat

A projekt a fiatalok а fürdővárosok jövőképének alakításába való bevonásával foglalkozik. Ezeket a városokat a fiatalok leginkább a nyugdíjasokkal, vagy balesetből, műtétből felépülni vágyó személyekkel kötik össze.

A 20 és 25 év közötti fiatalok a partner településeken, de elsősorban egymás között, műhelymunkák során próbálnak megoldást találni arra, hogy Magyarkanizsa, mint fürdőváros, mitől lehetne vonzóbb az ifjúság számára, hogyan tudnának személyesen hatással lenni a változtatásokra, illetve megismerkedhetnek a döntéshozatali folyamat egyes részleteivel is.

Az Ifjúsági Otthonban megtartott műhelymunkákat követően kiválasztásra kerülnek azok a fiatalok, akik községünket képviselhetik a partner településeken megtartandó összejöveteleken. Ezek a találkozók alkalmat adnak majd arra, hogy a résztvevők bemutassák városuk helyzetét, meghallgathatják a többi település körülményeit, ezt követően pedig megpróbálnak közös megoldást találni.