Felszerelés beszerzése a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal ügyfélfogadó központja részére

2018.10.02.
 

Magyarkanizsa község 2018. júniusában sikeresen pályázott a Tartományi Regionális Fejlesztési, Régióközi Együttműködési és Helyi Önkormányzati Titkárságnál. A projekt címe: Felszerelés beszerzése a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal ügyfélfogadó központja részére.

A Tartományi Regionális Fejlesztési, Régióközi Együttműködési és Helyi Önkormányzati Titkárság 178.398,00 dinárt hagyott jóvá Magyarkanizsa községnek egy multifunkcionális nyomtató, két darab szkenner és egy hordozható számítógép beszerzésére. A berendezések 2018.10. 01-én kerültek beüzemelésre a Közigazgatási és Közösügyi, valamint a Helyi adóigazgatósági főosztály ügyfélfogadással foglalkozó dolgozói munkájának segítésére.

A modern berendezések használatával, gyorsul az ügyintézés folyamata, valamint csökkenek a fénymásolás költségei, ami korszerűsített szolgáltatásokban és az önkormányzatban dolgozó alkalmazottak hatékonyabb munkájában nyilvánul meg.

Magyarkanizsa község köszönetet mond a Tartományi Regionális Fejlesztési, Régióközi Együttműködési és Helyi Önkormányzati Titkárságnak a jóváhagyott támogatásért.

A titkárság linkje: http://www.region.vojvodina.gov.rs