Pályázat a Magyarkanizsai Szociális Központ igazgatójának kinevezésére

2017.08.31.
  

A szociális védelemről szóló törvény 124. szakasza (A Szerb Köztársaság Hivatalos Közlönye, 2011/24. szám) és a Magyarkanizsai Szociális Központ alapszabályának 25.-26. szakasza alapján a Magyarkanizsai Szociális Központ igazgatóbizottsága a 2017. agusztus 28-án tartott ülésén hozott döntéssel 

 

P Á L Y Á Z A T O T

hirdet

 

I.

Az igazgatóbizottság pályázatot hirdet a Magyarkanizsai Szociális Központ igazgatójának 4 évre szóló megbízatással való kinevezésére.

II.

A munkaviszony létesítéséhez a jelöltnek a törvényben előirt feltételek mellett az alábbi különfeltételeknek kell eleget tennie:

–             a Szerb Köztársaság nagykorú állampolgára

–             másodfokú képzésben (mesterfokú akadémiai tanulmányok, szakosított akadémiai tanulmányok, szakosított szaktanulmányok során), illetve legalább négy évfolyamos alapfokú képzésben egyetemi végzettséget és jogi, közgazdasági, pszichológiai, pedagógiai és andragógiai, szociológiai tudományok terén megfelelő akadémiai, illetve szakmai címet, illetve okleveles szociális munkás címet szerzett, a szakmában pedig legalább 5 év munkatapasztalata van

–             büntetlen előéletű, és nem folyik ellene  bűnvádi eljárás olyan bűncselekményekért, amelyek állami szervben való munkára alkalmatlanná teszik.

III.

A pályázatban megjelölt feltételeket igazoló bizonyítékok mellett a jelöltnek csatolnia kell a megbízatási időszakra vonatkozó munkaprogramot is, amelyet a központ igazgatóbizottsága az igazgató kinevezésére vonatkozó véleménynyilvánítási eljárás során meg fog vitatni.

IV.

A pályázat benyújtásának határideje a pályázatnak a közszolgálati tájékoztatási eszközökben való közzétételétől számított 8 nap.

V.

A pályázatot közzé kell tenni a Új Kanizsai újság hetilapban és Magyarkanizsa község honlapján www.kanjiza.rs.

VI.

A pályázati jelentkezéseket az alábbi címre kell küldeni személyesen vagy postai úton: Magyarkanizsai Szociális Központ, Magyarkanizsa, Fő tér 4 szám, telefon: 024/873-427          -PÁLYÁZAT IGAZGATÓ KINEVEZÉSÉRE-.

VII.

Hiányos és elkésett jelentkezéseket az igazgatóbizottság nem vesz figyelembe.

 

Az igazgatóbizottság elnöke,

Fehér Anikó



Pályázat a Magyarkanizsai Szociális Központ igazgatójának kinevezésére

Pályázat a Magyarkanizsai Szociális Központ igazgatójának kinevezésére