Sürgős éretsítés Magyarkanizsa község jószágtenyésztőinek

2017.08.25.
 

Értesítés a község területén állami tulajdonban levő mezőgazdasági terület 2018. évi előbérleti jogának bizonyítására kiírt nyílt fölhívás kapcsán:

A Mezőgazdasági, Erdészeti és Vízügyi Minisztérium értesz161tése alapján azok a jószágtenyésztők, akik az állami tulajdonban lévő földeken előbérleti jogra tettek szert a tavalyi nyílt felhívás feltételei alapján csak egy éves használati jogot kapnak a 2017/2018-as gazdasági évre.

Ennek függvényében értesítjük úgy a már jogosult állattenyésztőket, mint azokat, akik először kívánnak előbérleti jogot szerezni az állami földterületeken, hogy a számos állat számának meghatározására kérvénnyel kell fordulniuk a Köztársasági Állategészségügyi Felügyelőséghez személyesen vagy levélben (legbiztosabb, mint értéklevél) postai úton legkésőbb 2017. szeptember 1-éig!

AZ IDÉN UJDONSÁG, hogy függetlenül attól, hogy az állattenyésztő bejegyzett gazda jószágai törzsnyilvántartottak-e vagy sem, a fentebb említett kérvényt meg kell küldeniük az Állategészségügyi Felügyelőségnek! Természetesen a törzsnyilvántartott jószágok esetében az újvidéki Mezőgazdasági Kar Állattenyésztési Tanszék igazolását is be kell szerezni.

Ugyanakkor ismételten borítékolniuk kell a mezőgazdasági terület védelmével, rendezésével és használatával kapcsolatos éves programot előkészítő bizottság részére a szükséges dokumentumokat legkésőbb 2017. október 31-éig!

Ebben az értesítésben ismételten közzétesszük a nyílt fölhívást, az előbérleti jog elismerésére irányuló kérelmet, a nyilatkozatokat, valamint a köztársasági Állategészségügyi Felügyelőség felé benyújtandó kérelmet.



Nyílt fölhívás Magyarkanizsa község területén állami tulajdonban levő mezőgazdasági terület 2018. évi előbérleti jogának bizonyítására

Nyilatkozat – magánszemély

Nyilatkozat – jogi személy

Kérvény előbérleti jog megvalósítására – infrastruktúra

Kérvény előbérleti jog megvalósítására – állattenyésztők

Kérelem a számos állat számának meghatározására