Az én Európám - fotópályázat

2017.08.08.
 

Magyarkanizsa község Ifjúsági irodája fotópályázatot hirdet Az én Európám címmel, melynek apropója, hogy Magyarkanizsa újabb kitüntetésben részesült: községünk az idén, egyedüli szerbiai országként megkapta az Európa Zászlót, mely egy újabb lépés az Európa-díj elnyerésének folyamatában. A zászló ünnepélyes átvételére a község napján kerül sor, és ekkor nyílik a kiállítás is a fotópályázatra beérkezett pályamunkákból a Dobó Tihamér Képtárban!


TÉMA: Hogy látják Európát a magyarkanizsai, községbeli fiatalok, hogyan élik meg az európaiságot, vagy egyáltalán hogyan képzelik el a „jó Európát”; mit jelent nekik Európa, az Európai Unió egy (még) nem EU-s tagországból. Utazunk, megélünk dolgokat és a határ mellett élünk – vajon ezek mennyire hatnak európaiságunkra?

JELENTKEZŐK: A pályázatra olyan fiatalok és magukat fiatalnak valló amatőr és profi fotósok jelentkezését várjuk, akik jelenleg Magyarkanizsán vagy a község valamely településén élnek, illetve innen származnak és még mindig kanizsainak tekintik magukat.

KORHATÁR: minimum 16 év, felső korhatár nincs.

FOTÓK: A fotókat digitális változatban várjuk JPG formátumban, 300 dpi felbontásban, minimum 1 MB méretben. A pályázatra minimum 1, maximum 5 db fotóval lehet pályázni.

NYEREMÉNY: a legjobb pályamunkákat kiállítjuk, a legjobb fotót készítő pályázó PÉNZJUTALOMBAN részesül.

ZSŰRI: A fotókat szakmai zsűri elemzi, értékeli, és választja ki a legjobbat.

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2017. szeptember 20. a kanc.zamlade.ka@gmail.com e-mail címre

A pályázat eredményéről a fotópályázat kiírója minden pályázót e-mailben értesít.

A fotókiállítás költségeit Magyarkanizsa község vállalja.



A pályázat szövege