Napirenden az intézmények idei munkaterve

2024.02.02.
 

Idei első, sorrendben viszont XXVIII. ülését tartotta február 1-én a Magyarkanizsai Községi Képviselő-testület. Összesen 18 napirendi pontot vitattak meg a képviselők, túlnyomórészt az intézmények idei munkaterveivel foglalkoztak. 
Az ülést követően Pletikoszity Tibor és Ervin Beharović frakcióvezetők adtak összefoglalót a legfontosabb döntésekről. 
- Először meghallgattuk a Regionális Hulladékgazdálkodási Kft. 2024. évi üzletviteli programját, majd elfogadtuk azt - összegezte Pletikoszity Tibor. - Határozatot hoztunk a Magyarkanizsai Vöröskereszt 2024. évi munkaterve jóváhagyásáról, ami nagyon fontos községünk mindennapjait tekintve. Elfogadtuk a Tisza Menti Információs Fejlesztési Központ 2024. évi munkatervét, amely nagy jelentőségű volt és marad községünk pályázatainak megírásában. A Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ 2024. évi munkaprogramja alapján továbbra is számíthatunk egy összekötő erőre pedagógusaink körében. 
Ervin Beharović beszámolt arról, hogy a Magyarkanizsa Községbeli Szociális Védelmi Szolgáltató Központ és a magyarkanizsai Szociális Központ idén is egyengetni fogja a község minden rétegének érdekeit. Elfogadták a magyarkanizsai Községi Sportszövetség 2024. évi munkaprogramját, valamint jóváhagyták az Egészségház egészségvédelmi munkatervét is. 
Pletikoszity Tibor elmondta azt is, hogy a Tisza Menti Információs Fejlesztési Központ igazgatójának Molnár Makai Krisztinát nevezték ki, a horgosi Tiszamenti Vízművek Kft. gazdasági társaság megbízott ügyvezetője pedig továbbra is Dušan Glišić marad. 

 


Magyarkanizsai képviselő-testület: Napirenden az intézmények idei munkaterve

Napirenden a községi intézmények munkaterve




Fotó: Puskás Károly