Претрага
 

   2023.06.19.
Уређена обала штранда на Тиси у Кањижи

За викенд је отворен базен поред Тисе у Кањижи и са тим је и званично почела сезона купања на штранду. У врелим данима, освежење се осим у базену, може наћи и у Тиси, а цео простор штранда уређен је ових дана. 
На обали Тисе у Кањижи све је спремно за посетиоце жељне купања и одмора. Обала Тисе је насута песком како би била пријатнија за госте који се сунчају и купају. 
„Обалу реке попунили смо са близу 10 кубних метара песка, а то смо учинили и прошле године. Деца то воле, обожавају, осим тога и читав штранд и околину смо очистили од муља, омогућили смо приступ води, како би то функционисало“ каже Ервин Палфи, директор Јавног комуналног предузећа „Комуналац“ у Кањижи. 
Поред реке Тисе и базени су спремни за почетак нове сезоне и ту је више новина. Током лета биће организована и школа пливања. 
„Учећи на грешкама или примедбама из претходних година, на степенице на тобогану постављена је гума која спречава клизање, а околина базена, део за прање ногу биће постављен са једном посебном фолијом.“ 
Што се улазница тиче, дневна карта за одрасле је 200 динара, а дечија дневна карта је 130 динара, али могу се купити и групне као и сезонске улазнице.  

 




Уређена обала штранда на Тиси у Кањижи