Pronadi nas :
Kontakt
 
   
 
AKTUAL  
 
   
Decembar 07. (subota), 18:00 časova
Dom Umetnosti, velika pozornica
 
u organizaciji Lokalne samouprave Kanjiža
ROK SIMFONIJA
 
zajednički program rok grupe Loud&Black, Omladinskog gudačkog orkestra iz Nađkaniže i Gradskog mešovitog hora iz Nađkaniže

Početkom 2013. godine, samo 3 godine nakon nastanka rok grupe Loud&Black, njeni članovi su osmislili ideju – da poput njihovih velikih, poznatih prethodnika Metalike i Skorpionsa – održe celovečernji koncert zajedno sa simfonijskim orkestrom. Obratili su se Hajdu Šandoru, nekadašnjem članu grupe Bergendi, kompozitoru, a ujedno i dirigentu Gradskog mešovitog hora iz Nađkaniže, da za potrebe njihove muzičke grupe, u cilju realizacije koncerta, izvrši muzičku obradu pesama koje se svrstavaju među klasike roka, a takođe i svojih numera. Hajdu Šandor je ovu ideju proširio i učešćem mešovitog hora u produkciji, te je na ovaj način nastao zajednički program rok grupe Loud&Black, Omladinskog gudačkog orkestra iz Nađkaniže i Gradskog mešovitog hora iz Nađkaniže, sa muzičkom obradom numera Metallica, Scorpions, ACDC, Guns&Roses, Cranberrys itd.
Veče je posvećeno čak za 3 generacije slušalaca, pošto je ova muzička oblast popularna i među učenicima, omiljena je i generaciji u srednjim godinama života, kao i starijima.

Detaljnije informacije o orkestru: http://www.loudandblack.hu/index.php
Ulaz je besplatan
 
 
 
 
Službeni glasnik lokalne samouprave Kanjiža
Kontakt | RSS