Keress fel :
Elérhetőség
 
   
 
Kultúra - rendezvény
 
 
Június 24. (hétfõ), 07:00 óra
Ifjúsági Otthon
 
Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája és a Varázsszín Drámakör szervezésében
színésztáborKA
 
Szeretettel hívunk minden színpad-előadás-szereplés-játék-mozgás-kreativitás-csapat iránt érdeklődő, felső tagozatos diákot erre a négynapos, intenzív workshopra.
A színészmesterség alapjait Antóci Dorottyától, attól a martonosi származású, fiatal színésznövendéktől leshetjük és tanulhatjuk, aki most a budapesti Művészeti Akadémia színész szakának negyedéves hallgatója. Improvizálunk, játszunk, méghozzá Gimesi Dóra A macskaherceg kilencedik élete c. mesére. (Ha nem ismeritek, gyorsan olvassátok el!)
Tóth Laura a színpadi mozgás alapjaiba vezet be bennünket. Olyan alapvető és minimális mozgással kezdünk, mint a helyes testtartás, helyes járás a térben, majd ezt felfejlesztjük odáig, hogy megtanuljuk, hogyan tud a test megmozdulni, hogyan tudunk testünkkel táncolni úgy, hogy annak különböző minősége, anyagisága legyen.
Ha felkeltettük érdeklődésed, jelentkezz a táborba Vígi Sáránál: kanc.zamlade.ka@gmail.com vagy 064/23-25-015.
Kérjük, a jelentkezéskor írd meg, hány éves vagy, és milyen tapasztalattal rendelkezel – színészkedtél-e már, versmondó vagy, vagy most kóstolnál bele ebbe a világba.
A tábor ingyenes, de előjelentkezés szükséges.
Csak megfelelő számú résztvevő esetén indítjuk el a programot, illetve a létszám korlátozott (max. 15 fő). Felsős korosztályú gyermekek jelentkezését várjuk, és nem előfeltétel, hogy a drámakör csapat tagja legyél, tehát bárki jelentkezhet. Elsősorban községbeli fiatalokat várunk!
A négy nap alatt délelőtt és délután is lesznek foglalkozások az Ifjúsági Otthonban, illetve ha az időjárás engedi, akkor szabadtéren, de az étkezést otthon – esetleg egymásnál – oldják meg a gyerekek (ebédszünet lesz, amikor haza tudnak menni). A 4 négy napot egy kis bemutatóval zárjuk majd a szülőknek.
 
Kultúra - rendezvény
Magyarkanizsa
Június 24. (hétfõ), 07:00 óra
Magyarkanizsa
Június 24. (hétfõ), 07:00 óra
Magyarkanizsa
Június 26. (szerda), 19:00 óra
Martonos
Június 29. (szombat), 09:00 óra
Magyarkanizsa
Június 29. (szombat), 20:00 óra
1
2
 
 
Magyarkanizsa község hivatalos eseményközleménye
Kapcsolat | RSS