Keress fel :
Elérhetőség
 
   
 
Kultúra - rendezvény
 
 
November 14. (szerda), 18:00 óra
OZ Coworking Space Kanjiža
 
a Youmig Kanjiža szervezésében
XI. YOUMIG FÓRUM Facebook – a modern marketing alfája és ómegája
 
Ha kezelt már Facebook-oldalt, de szeretne megismerkedni a Facebook által nyújtott hirdetési lehetőségekkel, akkor jöjjön el workshopunkra!
Személyre szabott példákon keresztül ismertetjük a Facebook rendszer logikáját, gyakorlati működését és azt, hogy miért is lehet hasznos ez egy vállalkozás számára.
Az előadáson először átvesszük a Facebook által nyújtott hirdetéstípusokat, és hogy milyen üzleti célokat érhetünk el a különböző lehetőségekkel, aztán egy hirdetésen keresztül bemutatjuk a különböző célzásokat, elmagyarázzuk a hirdetéskezelő paneljainak a jelentéseit. Megtanuljuk, hogyan elemezhetjük hirdetéseink eredményeit. Átnézzük az összes ingyenes analitikai eszközt, amelyek segítségünkre lehetnek, és azt is, hogyan kell egyéni és hasonmás célközönségeket létrehozni, valamint haladóbb célzási opciókkal is megismerkedünk.
Az előadó Sarnyai Gábor, több magyarországi és romániai médiavállalat tanácsadója, valamint egyéni vállalkozóként alapítványok, újságok és közszereplők közösségimédia-szereplését segíti.

Az előadás magyar nyelvű, ingyenes.
A limitált férőhelyek miatt regisztráció szükséges: személyesen Ivanović Lauránál az OZ-ban vagy a YOUMIG Kanjiza Facebook-oldalán.
A belépés díjtalan

 
Kultúra - rendezvény
Magyarkanizsa
November 14. (szerda), 18:00 óra
Kispiac
December 01. (szombat)
Magyarkanizsa
December 14. (péntek), 18:00 óra
Magyarkanizsa
December 14. (péntek), 18:00 óra
Magyarkanizsa
December 14. (péntek), 19:00 óra
1
2
3
4
5
6
7
 
 
Magyarkanizsa község hivatalos eseményközleménye
Kapcsolat | RSS