Nincs bejelentkezve! Log in vagy register.

László Gábor és Újhelyi Sándor a kajakozók, illetve a birkózók fizetett edzője

Magyarkanizsán a városháza kistermében március 13-án Nyilas Mihály magyarkanizsai polgámester sajtótájékoztató keretében fogadta a Potisje birkózó- és a Testvériség kajakklub elnökét, illetve alelnökét valamint a két új edzőt. A polgármester kiemelte, hogy a két főállású edző egyaránt havi 19 ezer dinár juttatásban részesül a községi költségvetésből. Mind a két rendkívül sikeres klub immár több mint 40 éves. A töretlen fejlődés bizonyítéka, hogy ezek a klubok az elmúlt évtizedekben számos országos bajnokot és válogatottat neveltek - hangsúlyozta a polgármester.

Ladányi Attila, a Potisje birkózóklub elnöke és Vladimir Ivanović a Testvériség kajakklub alelnöke egyaránt megköszönte az önkormányzat támogatását és mindketten reményüket fejezték ki, hogy a továbbiakban mind a tömegesítés, mind pedig az edzések szakmai színvonala tekintetében sikerül előbbre lépni.
László Gábor és Újhelyi Sándor egyébként nemrégiben még kiváló versenyzők voltak, most viszont már fiatal edzőkként szeretnék átadni hasznos tapaszalataikat és tudásukat- hangzott el a sajtótájékoztatón.

Magyarkanizsa
2012.03.13

Magyarkanizsa önkormányzata
Röhrig Ottó szóvivő