Nincs bejelentkezve! Log in vagy register.

Csodakút Nemzetközi Természetfilm-fesztivál

(Magyarkanizsa, 2012. augusztus 3-5.)
A Kétágú Hegy Természetvédelmi és Kulturális Közhasznú Egyesület a Cinema Filmműhellyel együttműködve pályázatot hirdet amatőr és professzionális filmkészítők számára a Csodakút Nemzetközi Természetfilm-fesztiválon történő részvételre.

A vajdasági Magyarkanizsán megrendezésre kerülő nemzetközi természetfilm-fesztivál alapvető célja, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítson mindazon magyar nyelvű, a Kárpát-medencében élő amatőr és professzionális filmkészítő számára, akik a Kárpát-medence és a világ természeti értékeink bemutatását, valamint környezetünk védelmét a filmművészet eszközeivel kívánják szolgálni, és műveikkel hozzájárulnak a jövőorientált környezet- és természetbarát gondolkodásmód terjesztéséhez.

Természetfilmnek tekintenek a kiírók minden olyan dokumentumfilmet, melynek központi témája a tágan értelmezett – élő és élettelen – természet, valamint a természet és környezetünk védelme.

Nevezni lehet bármely 2011. január 1-je után készült filmmel.

A nevezési lapok letölthetők a Csodakút Nemzetközi Természetfilm-fesztivál hivatalos honlapjáról, a www.csodakut.eu website-ról, a Fesztivál menüpont Pályázati felhívás almenüjére kattintva.

Nevezési határidő: 2012. június 15.

Beküldhető alkotások száma: legfeljebb 3. (Minden egyes alkotást külön DVD-lemezen, külön kitöltött nevezési lap csatolásával együtt kérjük beküldeni!)

A nevezéseket kérjük a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény címre eljuttatni:

Cnesa OMI (Cinema Filmműhely)

Fő tér 9.

24420 Magyarkanizsa